MESCİDİMİZİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİK

Okulumuz mescidinin açılışını gerçekleştirdik. Okulun 100 metrekarelik kapalı atıl alanı cuma namazları kılınacak şekilde mescide dönüştürüldü. Alanın mescide dönüştürülmesinde refik okulumuz Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesinin halı gibi ciddi destekleri oldu.Açılış kurdelemizi okulumuz müdürü Ali AKKUŞ ve Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ekrem YILMAZ Bey beraber kestiler. Mescid içinde mütevazi bir program düzenlendi. Program Genç Nida Kuran-ı Kerim Yarışması İl Birincisi öğrencimiz Sudenaz DEMİRTOSUN’un Kuran tilavetiyle başladı. Ardından “ Mescid-Cami” konulu Yunus GÜVEN Hocamızın konuşmaları oldu. Yapılan duanın sonrasında haziruna çikolata ikramı yapıldı. Cuma namazıyla birleştirilen programa öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, personelimiz Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesinden misafirlerimiz katılım gösterdiler. Mescidin oluşturulmasında katkı sunan bütün paydaşlara teşekkür ediyoruz. Hakeza refik okulumuz Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesinin Müdürü Ekrem YILMAZ Bey’e , halılarımızın yıkanmasında, overloğunda ve mescide yerleştirilmesinde maddi destek sağlayan hayır sahiplerine,mescidimizin boyama/temizlik işinde koşuşturan personelimize,hummalı çalışma yürüten Rehberlik servisimize ve öğretmenlerimize  müteşekkiriz.

01.03.2024 347

01-03-202401-03-202401-03-202401-03-202401-03-202401-03-2024