Seyit Fehim Arvasi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Evrensel değerler ışığında, medeniyetimizle barışık, idealist ,erdemli, çalışkan, öncü bir nesil yetiştirmek. Çevre bilinci içerisinde, doğayı sevip koruyan, evrendeki tüm varlıklara bir anlam yükleyen bilinç kazandırmak.

Misyon: Evrensel değerler ve manevi değerlerimizle barışık, özgüven ve sorumluluk sahibi, toplumsal sorunlara duyarlı, üretken ve çözüm odaklı, akademik olarak başarılı, sosyal açıdan aktif, erdemli, Van’a örnek, Türkiye’ye öncü bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri´nde Sağ Bilekte Nazlı KAHRAMAN adlı öğrencimiz Türkiye dördüncüsü olmuştur.

Saatler: 08.00-15.20
Yabancı Dil: İNGİLİZCE ARAPÇA
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2021-2023 Eğitim Öğretim Yılında YKS Sınavında 10.000-50.000 arasında beş öğrencimiz yer aldı.
Sportif Etkinlikler: FOLKLOR EKİBİ FAALİYETLERİ
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK PROJELERİ
Proje Çalışmaları: EKMEĞİ ZAYİ ETMİYORUZ PROJESİ,OKU-YORUM PROJESİ,EVLİYA ÇELEBİ PROJESİ,KÜLTÜR SANAT VAN PROJESİ-KİTAP VAN PROJESİ
Kontenjan Bilgileri: 2024-2025 için 272

WEB - https://seyitfehimarvasikaihl.meb.k12.tr

Adres - SÜPHAN MAH. ŞAMRAN KANALI SK. SEYIT FEHIM ARVASI KAIHL BLOK NO 48 EDREMİT / VAN

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - VAN EDREMİT SÜPHAN MAHALLESİ ŞAMRAN KANALI SOKAK SEYİT FEHİM ARVASİ BLOK NO:48 EDREMİT/VAN

Ulaşım MİNİBÜS VE OTOBÜS

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ ŞEHİR MERKEZİNDE OLUP HAVAALANINA 5 DK UZAKLIKTADIR.